Monday, November 22, 2010

pikalaina ja pikavippi

Lainat ja luotot
Lainat ja luotot ovat lisääntyneet suomessa viime vuosina. Varsinkin pikavipit sekä muut lainat ja luotot ovat olleet kovassa suosiossa ja suosio näyttää edelleen kasvavan. Pienet lainat ja luotot ovat herättäneet myös paljon keskustelua puolesta ja vastaan, mutta kysynnän ollessa korkea on palveluntarjoajia paljon ja tätäkautta myös palvelu on parantunut ja korot laskeneet.

Lainaa ilman puhelinta
Nykyään joissain vippipaikoissa on mahdollista saada lainaa ilman puhelinta. Tämä tapahtuu kokonaan sähköisesti, eli asiakas kirjautuu palveluun omilla verkkopankkitunnuksillaan ja saa lainapäätöksen heti. Yleisin lainanhaku tapahtuu tekstiviestillä, mutta lainaa ilman puhelinta on myös mahdollista hakea.

Kaikissa pikalainayrityksissä pitää kirjautua palveluun pankkitunnuksilla ensimmäistä lainaa haettaessa, jatkossa riittää tekstiviesti. Jos haluat lainaa ilman puhelinta, täytyy sinun joka kerta kirjautua palveluun pankkitunnuksillasi.

1 comment:

  1. Very good points you wrote here..Great stuff...I think you've made some truly interesting points.Keep up the good work. pikavippi; pikavipit

    ReplyDelete